The Venetian

The Venetian Las Vegas
The Venetian

Hotellet kaldet The Venetian er både et lækkert feriested, men også et sted for pokerturneringer. Men dette er ikke det eneste hotellet kan præstere. Det byder nemlig på en hel del andet også. Der var engang, hvor der ved siden af The Venetian lå det legendariske Sands Hotel. Men Frank Sinatra og resten af gruppen Rat Pack var langt væk fra scenen, på det tidspunkt hvor den ærefulde bygning blev nedrevet, for at skabe plads til The Venetian. Dette storslåede hotel kom til at koste flere milliarder, og da det åbnede i 1998, blev det et af de centrale steder for underholdning og luksus i Las Vegas.

Hotellets massive vægge omgiver mere end 4.000 suites og et 11.000 kvadratmeter stort kasino. Men hotellet byder på meget mere end bare mere plads.

Ikke engang to år efter hotellet åbnede, blev der tilføjet et kunstmuseum – The Guggenheim Hermitage. Museet viser værker af impressionistiske kunstnere. Mindre end et år efter blev endnu en fremragende samling vist frem. Denne gang handlede udstillingen om kunst gennem tiden, det var mesterværker af malerier fra Titan til Picasso.

Da de opfindsomme hotelejere endnu ikke kunne se sig tilfredse, tilføjede de endnu et kunstmuseum to år efter. Dette indeholder værker af Renoir, Gauguin, Matisse samt mange andre. Sammenlagt byder de tre museer på værker, der knap nok er at finde på de store museer i New York eller hvilket som helst andet sted.

For dem, der er til en mere livlig form for underholdning, har The Venetian meget at vælge i mellem. Den specielle gruppe kaldet Blue Man Group optræder i teatret kaldet Blue Man Theatre. Her vises nogle af de mest forbløffende fysiske kunster nogensinde set. Man skal se det med egne øjne for at tro på det, eller dvs. bagefter undrer man sig.

The Phantom of the Opera musicallen skabte muligheder for en ny variant, som bliver fremvist på The Venetian. Et stykke ud over det sædvanlige som de, der nød det originale stykke med sikkerhed må se.

Sammen med al underholdningen er der shopping, spisning, spil samt mange andre ting at foretage sig. Man kan besøge gårdspladsen med spisesteder beliggende i The Grand Canal Shoppes, hvor man kan opleve ægte kogekunst fra Venedig. Man kan også besøge den 1.000 kvadratmeter store Tao natklub, hvor man kan finde ud af, hvad dans går ud på. Dagen efter kan man spise frokost på The Aquanox.

Man behøver ikke at rejse til London for at se Madam Tussauds voksmuseum. Der er et inde i hotellet, som ligner næsten på en prik. Fuld proppet af kendte figurer der er så livagtige, at det vil imponere ung som gammel.

Mand der sejler i gondol i The Venetian Las Vegas
Nyd en tur i gondol i hotellets egen kanal

Derefter kan man slappe af ved de 20.200 kvadratmeter store poolomgivelser. Her kan man nyde de tre pools eller tilbringe tid i boblebadet. Da det er beliggende over 4. etage i det venetianske tårn, har man en fantastisk udsigt, mens ens bekymringer skylles væk. Når man er tørret, kan man tage en tur i gondolerne langs kanalerne, hvor man vil opleve Venedig i Las Vegas.