Oplev Las Vegas fra nye vinkler

Mange forbinder en tur til Las Vegas med hasardspil og musikalsk underholdning. Her ser man Elvis-efterlignere og Drag Queens løbe rundt i farverrige dragter, som matcher byens alsidighed og farverighed. Las Vegas er kendt for at være en by, hvor drømme går i opfyldelse, så har du en drøm, der skal udleves, så har du en chance for at udleve den her. Der er utroligt mange ting at se i Las Vegas, som i mere end et årti har været en af USA’s hurtigst voksende byer. Faktisk får de besøgende så mange gode oplevelser, at de slet ikke ønsker at drage hjem igen. Uanset om du kommer til Las Vegas for at opleve kulturen, natur eller blive gift med dit hjertes udkårende, så er der oplevelser for en hver smag. Af og til kan det dog godt blive trættende med en storbyferie, og man kan føle behov for at få lidt pause væk fra de enorme menneskemængder. Har du det på denne måde, så læs med her, så du kan nyde turen til Las Vegas fuldt ud.

En tur på Lake Mead i sommerhalvåret
Som et afbræk til storbyens støj, stress og jag, så kunne du tage på en udflugt ud på det blå brusende vand. En udflugt til Lake Mead kilder alle de rigtige steder. Ved Lake Mead er der mulighed for at leje en powerboat og/eller jetski. Til båden kan der lejes både wakeboard og vandski, så du eller din rejsekompagnon kan ride bølgerne og få en oplevelse for livet. Der er yderst generøse vilkår, idet der ikke kræves bådcertifikat, og man principielt kan sejle ligeså langt væk, man vil. Er du på rejse med familien, så er der også familiebåde, som egner sig til hygge, picnic, afslapning og fornøjelsen af at kunne se Hoover Dam på nært hold.
Lake Mead ligger ca. en times kørsel i bil væk fra Las Vegas. Hvis denne oplevelse lyder som noget for dig, så er det nødvendigt at leje en bil.

En tur med helikopter
Nu har du været til lands, måske til vands, og nu er det på tide at komme op i luften.
En tur med helikopter vil give dig et sug og sommerfugle i maven, særligt hvis dette er en ny oplevelse for dig. Hele verden står stille, når man svæver højt oppe i skyerne, og kan se ned på byens lys, hvilke Las Vegas har mere end rigeligt af. Det er en spektakulær oplevelse at se Las Vegas fra luften. Fra Las Vegas går der også flere helikopter over Grand Canyon, som er en kløft, skabt af Colorado River, som ligger i en af landets ældste nationalparker.

Er du nu blevet helt hooked på tanken om en tur i helikopter, men ikke skal til Las Vegas foreløbig, så er Danmark også et smukt sted at flyve med helikopter henover. Danmark er er et yndigt land, og fra luften vil du se landet stå med brede bøge. Lyder dette tiltalende? Køb en helikoptertur i Danmark her.

Her på Vegasguiden.dk ønsker vi dig nogle fede oplevelser, uanset om turen går til Vegas, eller du bliver i Danmark, og tager på tur med en helikopter.