The Mirage

Hotellet ”The Mirage” er ejet af MGM Mirage. Hotellet byder på 3.000 værelser og stilen er Hawaii. ”The Mirage” er lige så meget et hjem for underholdning, som det er et sted, man kan overnatte. For over 40 år siden var det kendt som ”det udstødte”, men hotellet er i dag ultramoderne, som et hvilket som helst andet sted i Las Vegas.

Når du kommer ind ad hovedindgangen, befinder der sig en overdådig tropisk regnskov. Den er beliggende under en 30,5 meter høj kuppel, hvor 18 meter høje palmetræer giver skygge. Ikke langt herfra er lagunerne, hvor gæsterne kan svømme eller gå langs med palmerne. Med to pools og en række af klipper, hvor vandet damper ned i grotter, er dette intet mindre end et menneskeskabt paradis! Du kan også bevæge dig op i ”The Paradise Cafe” (Paradiscafeen), eller i baren kaldet ”The Dolphin Bar” (Delfinbaren), hvor du kan nippe til en kold drink på en varm Vegas dag.

Hvis du føler dig særligt varm, eller ønsker at komme lidt væk, så gå ind i det nøgne område og hop i poolen. Dette er et beklædningsfrit miljø, hvor du kan læne dig tilbage og iagttage ”den lokale skønhed”, alt i mens du nipper til en drink fra baren. Du vil nyde naturens egne mirakler, da solens stråler skinner ind, samtidig med at delfinerne svømmer blot få meter fra dig.

Du kan også besøge andre af hotellets dyreattraktioner, ”The Secret Garden” og ”Dolphin Habitat” (den hemmelige have og delfinernes hjemsted). Disse områder er nøje rekonstrueret efter et tropisk paradis. Her flyver, svømmer og kravler dusinvis af arter rundt konstant. Den 9,5 millioner liters pool huser adskillige atlantiske flaskehalsdelfiner i det sandede, kunstige koralrevssystem, der er på bunden. Delfinderne nyder variationerne, der findes i de fire forskellige pools – det samme gør tilskuerne.

Hvis du ønsker et nærmere blik på havets liv, så besøg ”The Aquarium” (akvariet). Dette er et knap 76.000 liters indhegnet havvand, som huser mange forskellige interessante fisk og andet liv. Der er mere en 60 arter repræsenteret blandt de 1.000 dyr, og alle er lette at få øje på igennem de 16 meter lange, 2 meter brede, og 10 centimeter tykke akrylvægge.

Indtil for få år siden var hotellet vært for Siegfried og Roy showet med hvide tigere. Men Roy blev angrebet af et af dyrene og showet lukkede derfor ned. Heldigvis er tigerne stadig tilstede, og du kan finde dem i ”The White Tiger Habitat” (hjemstedet for de hvide tigere).

Disse skønheder (tigerne) fremvises 24 timer i døgnet, 7 dage i ugen, i en nøje kontrolleret miljø. De har både pool, springvand og imiteret bjergterræn, de kan boltre sig i. Det er en godbid både for tigerne og for tilskuerne.

Udenfor er ”The Mirage” vulkanen. Det er en kunstig Vesuv, som i løbet af aftenen går i udbrud. I slutningen af hver time, fra kl. 19 til 24, skyder den røg og flammer højt op i nattehimlen.

Vulkanen er kreeret af designerholdet, der hjalp med at udvikle springvandet på Bellagio Hotellet. Dette er en attraktion, som ikke må forbigås. Vulkanen er over 15 meter høj og grundlagt på et 1,2 hektar stort vanddækket areal. Det har imponeret besøgende i næsten 20 år. Selv lugten er interessant. For at tildække lugten af gas, som bliver brugt til at give vulkanudbrud, forstøves der med en dejlig duft af Piña Colada (drink med kokossmag).

Kom og duft brisen på ”The Mirage”.