Sådan får du Vegas med hjem

Sådan får du Las Vegas hjem i stuen

Las Vegas er byen, som mange tager til, hvis de ønsker at have en god og sjov ferie, der ikke ligner noget af det, som de har prøvet før. Las Vegas er nemlig en fest by, der siger spar to, og hvis du vil have en festlig ferie fyldt med drinks, spil og en masse fest, så er det den oplagte destination.

Las Vegas er dog også en af de byer, der er dyrest at tage til. Alt fra hotellet, til aktiviteterne til maden og til drinks og spil er dyrt, og derfor er det ikke alle, der har mulighed for at tage på ferie her.

Hvis du ikke har mulighed for at opleve den ægte udgave af Las Vegas, så kan du forsøge at bringe stemningen og aktiviteterne hjem i stuen og få en lille smagsprøve alligevel. Læs her, hvordan du bærer dig ad med at få Las Vegas hjem i stuen.

Spil og selskab

Den helt afpillede udgave af Las Vegas – der ikke er så dårlig endda – er blot at holde en spilleaften for vennerne. Det behøver ikke være hasardspil og spillemaskiner, da noget af det sjove ved Las Vegas også blot er selskabet, men hvis I er interesserede i at spille om penge, kan I overveje et online casino og nogle online spillemaskiner, hvor I kan konkurrere med hinanden og andre, der også leger Las Vegas i stuen.

Hvis ikke det er for pengene, så find en masse brætspil frem, en spillekonsol eller et havespil, hvis det er godt vejr. Noget af det vigtigste er selskabet og det at være sammen, og det kan I nemt opnå ved blot at invitere til et slag kongespil i baghaven.

En sidste mulighed er selvfølgelig også at spille hasardspil, men uden at gamble om penge. Spillene kan godt spilles uden indsats, hvilket er en mulighed, da alle har råd til at være med på den måde.

Mad, drikke og stemning

Hvis du vil tage det skridtet videre, så det føles lidt mere som en tur i byen i Las Vegas, kan du enten diske op med den helt store festmiddag, eller I kan tage ud og spise, inden spillene går i gang. Hvis du vil sørge for, at I spiser den helt rigtige mad, kan du eventuelt undersøge restauranter i Las Vegas ved hjælp af tripadvisor.dk, hvorved du kan få en ide om, hvad der spises i byen.

En mellemting kan også være blot at servere en række forskellige drinks i løbet af aftenen, mens I spiller. Skift den normale øl ud med noget vin, champagne eller noget endnu mere fint, så I rigtigt kan mærke, at det ikke bare er en normal fredag aften, men i stedet en aften i Las Vegas – på gør det selv måden.

Drinks er en stor del af stemningen, men hvis du vil tage den skridtet videre, så kan du finde den grønne dug frem, det helt rigtige lys, samt spille den rigtige musik på højtalerne. Hæng eventuelt sorte lagner foran vinduerne for at få den rigtige belysning og leg med dine forskellige muligheder.