Vegas baby eller bustling Bangkok? – Hvor skal du rejse hen?

Vegas baby eller bustling Bangkok? – Hvor skal du rejse hen?

Står med den store beslutning om, hvor næste rejse skal gå til? Måske er det ikke kun dig som har indflydelse på denne beslutning, hvilket kan resultere i at der er uenighed. Valget står måske imellem USA eller kultur i Asien, og så er det med at veje op hvad der er vigtigst. Der er naturligvis stor kulturforskel på disse områder af verden, og det er en anderledes oplevelse, hvad enten man vælger det ene land eller det andet.

Hvis du eller I, går med tankerne om enten af rejse til USA eller Thailand, så er det en god idé at bruge tid på at finde ud af, hvad der er vigtigst i forbindelse med den kommende rejse. Er det seværdighederne, strande, templer for eksempel. Vej fordele og ulemper op ved begge lande, for at gøre det nemmere at tage en beslutning.

Las Vegas

Hvis det største formål ved at rejse til USA er Las Vegas, så er det måske også værd at overveje om der var andre interessante områder at se i landet. Måske det var en idé at kombinere flere af de verdenskendte amerikanske byer for eksempel. Man kunne eventuelt også overveje at leje en campervan og køre tværs igennem udvalgte stater. Hvis man har flere uger man gerne vil rejse afsted i, så er det måske lang tid for nogle personer kun at være i livlige Las Vegas. Er man derimod nysgerrig på østens kultur, og bounty strande, så er det måske bedre at vælge Thailand.

Rejs til smilets land

Thailand, er et dejligt land som byder på masser af fantastiske oplevelser. Her kan man godt forvente at få sig lidt af et kulturchok, hvis man ikke før har rejst på disse kanter. Bangkok, er en by hvor der virkelig er gang i den, men hvis man er til storbyer, så er det bare et must. Derudover, er der i Thailand, sublime strande i syd, samt fantastiske templer og natur at opleve. Husk at læse rejsevejledningerne for de lande i tænker at rejse til, samt at kende til indrejsereglerne.