Anmeldelse af Hugo spillet

Anmeldelse af Hugo spillet

Er du klar til en tur tilbage til fortiden? Så er Hugo spillet det helt rigtige valg for dig. Nu er den velkendte skærmtrold nemlig vendt tilbage, men denne gang kommer han i form af en slotsmaskine, og du har mulighed for at vinde penge sammen med den nostalgiske legekammerat.

Vil du lade nostalgien tage over, blive klogere på Hugo spillet, og det, som trolden har at byde på, så kan du læse mere lige her.

Sådan spiller du

Hugo spillet er en slotsmaskine, men den adskiller sig alligevel fra de klassiske modeller, hvor du blot sidder med en række hjul, rækker og udbetalingslinjer.

I Hugo spillet tager trolden dig nemlig med på eventyr, og du spiller dig igennem 20 forskellige gratis spil. Her finder du wilds og multiplikationer, som du kan tage med tilbage til de 5 hjul, 3 rækker og 10 udbetalingslinjer, hvor du kan bruge dem til at øge summen på bankkontoen – måske det bliver dig, der går der fra med helt op til 1 million kroner.

Spil på norsk casino i dag og prøv!

Den rette atmosfære

Foruden at byde på et eventyr, der senere gavner dig i selve slotsmaskine-delen af Hugo spillet, så er atmosfæren i Hugo spillet jo helt fantastisk. Det er præcis som at blive trukket tilbage i tiden, tilbage til dengang hvor du sad ved den store kasse af en stationær computer hos dine forældre og første gang hørte de tre bank på skærmen.

Grafikken i spillet er helt fantastisk, og der er også en høj underholdningsværdi. Det er tydeligt, at Play’n GO ikke blot har brugt temaet som noget, de kunne tiltrække en lang række brugere med; i stedet har de lagt energi i at starte det helt rigtige univers.