Anmeldelse af Starbust online spillemaskine

Anmeldelse af Starbust online spillemaskine

Casino på nett bliver mere og mere populært i Danmark, fordi det er en helt fantastisk måde at slappe af efter en lang dag på arbejdet – og så er det en smule fristende, at du jo altid har chancen for at gå hen og vinde den helt store jackpot eller blot lidt ekstra til opsparingen.

Er du interesseret i at kombinere denne interesse med et helt fantastisk og veludført rumtema, så er er det Starbust online spillemaskine, der skal være din nye og helt store besættelse. Her får du nemlig dækket alle dine interesser.

Aktiver tre runder med re-spins og vind

Starbust er en slotsmaskine med hele ti gevinstlinjer og fem hjul, hvor du både kan vinde fra højre og venstre til modsatte side.

Derudover så har du også ekstra mulighed for at tjene penge, hvis du er opmærksom på de forskellige symboler i spillet. Et symbol, som du med fordel kan lære at kende, er wild symbolet. Denne hjælper dig nemlig med at lande tre ens symboler, samtidig med at den også aktivere en wild, der fastholder hjulet, så dine chancer øges yderligere. Hvis du er ekstra heldig, så kan du faktisk lande endnu et wild symbol og på den måde aktivere hele tre runder med re-spins, så du næsten er garanteret en sejr.

Foruden wild symbolet, så bør du også kigge efter symbolerne Bar, 7, en farvestrålende stjernediamant og diamanter, der enten er røde, blå, gule, lille eller grønne. Hvad de gør, det finder du hurtigt ud af på den bedst tænkelige måde.