Sådan får du Vegas med hjem

De vigtigste ting at huske på rejsen til Vegas

Har du planlagt en rejse til Las Vegas? Så kan du med god grund godt begynde at glæde dig. Denne bys storslåede stemning og glamourøse sider er nemlig en helt særlig oplevelse. For at turen bliver så god som muligt, er der nogle vigtige ting, som du skal huske, inden du rejser hjemmefra. Hvilke ting disse er, kan du blive meget klogere på ved at læse dette indlæg.

Læs med og find ud af hvad der er de vigtigste ting at huske på rejsen til Vegas.

Husk altid de tre p’er, når du skal ud at rejse

Uanset om turen går til Las Vegas, Thailand eller Norge, så er det altid vigtigt at huske de tre p’er, som står for: Penge, pas og papirer. Uden disse ting bliver det nemlig svært overhovedet at forlade landet.

Det er først og fremmest vigtigt, at du husker at have penge med, når du skal ud at rejse. Uden penge kommer du nemlig sjældent særlig langt. Et godt tip er at hæve nogle af destinationens lokale valuta, inden du tager afsted, så du ikke skal bekymre dig om at finde en hæveautomat, lige når du ankommer.

Derudover er det strengt nødvendigt, at du husker dit pas. Dette er især vigtigt, når turen går til USA, da de er særligt strikse på det område derovre. Tjek derfor altid op på, at du har husket dit pas inden afgang.

Sidste vigtige ting at huske omhandler vigtige papirer. Dette gælder alt fra billetter og rejseforsikring til visum og kopier af diverse ting. Sørg altid for at huske vigtige papirer, og hold dem samlet i din håndbagage i en plastiklomme eller andet.

Søg visum eller ESTA i god tid inden rejsen til USA

Hvis du skal besøge USA i max 90 dage, kræves der ikke, at du har et visum. Dog skal du have en godkendt ESTA-ansøgning. ESTA er en rejsetilladelse, som bestemmer, hvorvidt du er berettiget til at rejse til USA.

Hvis du har planer om at studere eller arbejde i USA, er det ikke nok med en godkendt ESTA-ansøgning. I dette tilfælde skal du søge visum, afhængig af rejsens længde og dit rejseformål.

Uanset om du har brug for et ESTA eller et visum, så sørg for at få styr på det i god tid inden afrejse.

Gør flyveturen så underholdende som muligt

De fleste vil nå til et punkt, hvor de keder sig og har svært ved at sidde stille på flyveturen fra Danmark til Las Vegas. Heldigvis er der nogle ting, som du kan gøre for at imødekomme rastløsheden.

Du kan først og fremmest medbringe snacks til flyveturen, såsom kiks, juice eller slik. Husk også en pakke tyggegummi, som er god at have til at trykudligne, når flyet lander og letter.

Hvis du ønsker at slå tiden hurtigere ihjel under flyveturen, kan du med fordel medbringe en film på din iPad eller PC. Hos blockbuster.dk kan du leje eller købe et hav af forskellige film. Du finder eksempelvis filmene Aliens, som tager dig ind i et mystisk og frygtindgydende univers. Køb eller lej en film fra filmserien Alien nemt og hurtigt ved at klikke på dette link.